Beppie Bakt chocolade havervlokkenrepen

Bron
 

Beppie Bakt chocolade havervlokkenrepen

 
Deze repen zijn erg lekker! Ze zijn alleen ook erg breekbaar. Het originele recept is naar mijn idee daarom niet helemaal goed. Het heeft een paar pogingen gekost om de juiste verhoudingen te vinden. Maar dit is het geworden en de repen smaken zoals gezegd heel goed! Mjam…

Dit heb je nodig:

 
• 150g chocolade
• 115g plantaardige margarine
• 1 el Bountiful weidebloemen honing
• 200g Bountiful havervlokken fijn
• 150g Bountiful rozijnen
• 55g Bountiful kokos gemalen

Bron

 

Zo maak je het:

 
Maal de rozijnen kort in de keukenmachine of blender.
Breek de chocola in stukken en doe in een pan met de honing en de margarine.
Smelt de ingrediënten voorzichtig en roer goed.

Bron

 
Haal de pan van het vuur en voeg haver, rozijnen en kokos toe en meng goed.
Verdeel het mengsel over de bakplaat en druk iets aan.
Gebruik hiervoor eventueel een stukje bakpapier en een deegroller.

Bron

 
Bak 30 minuten op 180 graden.
Laat de koek afkoelen en verdeel daarna in repen.
Bewaar in luchtdichte doos of in de vriezer.

Bron

 
Eet smakelijk!

Beppie