Kortingsactie september

Kortingsactie!! Print dit recept uit, neem het mee naar uw Bountiful verkooppunt en krijg 20% korting op Bountiful speltmeel, Bountiful pompoenpitten, Bountiful zonnebloempitten en Bountiful sesamzaad in de winkel!!

 

Bron

 

Beppie Bakt speltcrackers met zaden

 
Een heel simpel receptje, maar o zo lekker!

Dit heb je nodig:

 

Bron

 

Zo maak je het:

 
Je kan zelf kiezen wat voor soort zaden en pitten mengsel je maakt. Ik heb nu geen zonnebloempitten in huis, dus ik kies om deze te vervangen voor Bountiful lijnzaad. Rooster de zaden ongeveer 15 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven op 150 graden. Laat de zaden afkoelen.

Neem de helft van de zaden en meng deze met alle andere ingrediënten in een kom. Kneed kort tot een soepel deeg.

Bron

 
Maak een bal van het deeg en rol uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer het uitgerolde deeg in met water en strooi de rest van de zaden hier overheen. Druk goed aan.

Snijd het deeg in vierkantjes, of een andere vorm als je dat wilt. Prik daarna met een vork of deegprikker heel veel gaatjes in het deeg.

Bron

 
Bak de crackers in 20 minuten op 175 graden. Bewaar in een koektrommel.

Bij mij moesten de crackers nog iets langer bakken om stevig te worden. Houd ze gewoon in de gaten. Laat ze niet te lang bakken, want dan worden ze als steen. De crackers zijn erg lekker met een beetje hartig beleg of gewoon zo, als tussendoortje.

Bron

 
Eet smakelijk!

Beppie

Op de hoogte blijven van de volgende Beppie Bakt kortingsactie? Bezoek dan de Facebook pagina van uw Bountiful verkooppunt.

Dit recept kunt u in de winkel inleveren tegen korting in september 2018 en alleen bij deelnemende verkooppunten. Vraag ernaar bij uw Bountiful verkooppunt.