12 ideeën met Bountiful appelazijn

 

12 ideeën met Bountiful appelazijn

 

Gebruik appelazijn nooit onverdund op het lichaam of bij inwendig gebruik!!

 

  1. Gezichtsreiniger: meng 1 deel appelazijn  met 1 deel water en dep met een watje het gezicht schoon. Misschien wilt u het mengsel nog wat meer verdunnen als u een gevoelige huid hebt.
  2. Schoonmaakmiddel: Meng 250 ml water met 120 ml azijn en gebruik als allesreiniger.
  3. Voetbad: Doe een scheut appelazijn in een bak met warm water en laat je voeten hier in badderen. Voeg eventueel wat takjes lavendel toe.
  4. Fruit en groente wassen: doe een scheutje appelazijn in het spoelwater
  5. Anti fruitvliegjes: doe appelazijn in een pot of beker, voeg een paar druppels afwasmiddel toe en u bent van uw fruitvliegjes af.
  6. Onkruidverdelger: spray onverdunde appelazijn op het onkruid.
  7. Mondwater: voeg 1 el azijn aan 250 ml water toe.
  8. Afwasmiddel: doe een scheut appelazijn in uw handwas of in de vaatwasser.
  9. Smaakversterker in soep of saus: voeg een klein scheutje azijn toe aan soep of saus om het geheel wat meer pit te geven.
  10. Marinade voor vlees: combineer met wijn, knoflook, sojasaus, ui en cayennepeper tot een lekkere marinade.
  11. Haarspoeling: doe een scheut appelazijn in een bak met warm water en spoel uw haar hiermee. Laat even inwerken voordat u het grondig naspoelt.
  12. Eitjes pocheren: het pocheren van een ei gaat makkelijker met een klein scheutje azijn in het kokende water. Het helpt het eiwit sneller stollen waardoor u een mooier eitje krijgt.

 

Dit zijn slechts enkele ideeën. U kunt nog veel meer met Bountiful appelazijn. Het is de moeite waard om op internet naar meer toepassingen van appelazijn te zoeken!

  Appelazijn Bio