Superfoodpannenkoek
Superfoodpannenkoek
Ingrediënten:
- 45g Bountiful Boekweitmeel
- 1 ei
- 1 tl kaneelpoeder
- snufje zout
- 4 el water
- 0,5 tl Bountiful Wijnsteenbakpoeder
- 0,5 appel (golden delicious)
- 1 el Bountiful gedroogde en fijngeknipte Cranberries
- 1 el Bountiful gedroogde fijngeknipte Inca bessen
- Roomboter of ghee voor het bakken
- Bountiful Kokosbloesem suiker
Bereiding:
- Meng in een kom meel, ei, kaneel, zout en water tot een glad beslag en voeg als laatste de wijnsteenbakpoeder toe en meng die kort mee. Laat het beslag 5 minuten staan.
- Snijd ondertussen de appel in dunnen plakjes of stukjes en voeg die met de cranberries en Incabessen toe aan het beslag.
- Verhit een klontje boter in een middelgrote koekenpan, giet het beslag erin, verspreid het goed over de pan. Zet na 1 minuut het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Bak tot de onderkant lichtbruin is geworden en de bovenkant droog.
- Draai de pannenkoek om en bak de andere kant ook lichtbruin.
- Serveer met wat kokosbloesemsuiker.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij onze verkooppunten en in onze webshop.