Superfoodpannenkoek

Superfoodpannenkoek

 

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Meng in een kom meel, ei, kaneel, zout en water tot een glad beslag en voeg als laatste de wijnsteenbakpoeder toe en meng die kort mee. Laat het beslag 5 minuten staan.
  2. Snijd ondertussen de appel in dunnen plakjes of stukjes en voeg die met de cranberries en Incabessen toe aan het beslag.
  3. Verhit een klontje boter in een middelgrote koekenpan, giet het beslag erin, verspreid het goed over de pan. Zet na 1 minuut het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Bak tot de onderkant lichtbruin is geworden en de bovenkant droog.
  4. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant ook lichtbruin.
  5. Serveer met wat kokosbloesemsuiker.

 

Onze producten zijn verkrijgbaar bij onze verkooppunten en in onze webshop.

 

Boekweitmeel_bioWijnsteen Bakpoeder BioCranberriesIncaBessen_bioKokosbloesemsuiker