Kokos Pannenkoeken
- 0
- Thursday 13-10-2016
- Bep Mooij
- Beppie Bakt
Beppie Bakt Kokos Pannenkoeken
Dit heb je nodig:
- 3 eieren
- 35 gram Bountiful Kokosmeel
- 60 ml kokosmelk
- 20 gram gesmolten Bountiful Kokosolie
- 20 gram Bountiful Weidebloemen Honing
- Extra kokosolie om in te bakken
Bron
Zo maak je het:
Meng alle ingrediënten in een kom. Klop tot een glad beslagje. Het mengsel blijft vrij dik.
Bron
Verwarm wat olie in een koekenpan. Gebruik ongeveer een juslepel beslag per pannenkoekje. Je kunt meerdere pannenkoekjes tegelijk bakken.
Bak de pannenkoekjes op laag vuur! Ze hebben de neiging snel aan te branden. Wanneer de bovenkant bijna droog is voorzichtig omdraaien en nog even kort op de andere kant bakken.
Bron
Lekker met Bountiful Ahornsiroop of Bountiful Fruitbeleg! En niet net zoals ik de fles ahornsiroop tussen het aanrecht en het gasfornuis kieperen! Je hebt vast meer te doen dan de hele keuken soppen.
Ik vind deze pannenkoekjes heel lekker, hoewel ik toch de voorkeur geef aan boekweitpannenkoekjes (die ik een paar weken geleden voor jullie heb gemaakt). Maar dat is puur omdat ik veel van de smaak van boekweit houd. De vezels in de kokosmeel zorgen dat je snel verzadigd bent. Lekker als afwisseling bij de lunch.
Beppie