Malsovit VezelMuesli helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren

Malsovit VezelMuesli helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren

 

Begin je dag goed met Malsovit VezelMuesli. Met 18% vezels is Malsovit veruit het vezelrijkste ontbijt van Nederland. De langzame koolhydraten zorgen voor een stabielere bloedsuikerspiegel en bevatten weinig calorieën.

201617.malsovit.packEen gezond gewicht is erg belangrijk bij diabetes. Het zorgt voor betere bloedsuikerwaarden en heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte. De voedingsvezel bètaglucaan uit haver heeft òòk een gunstige invloed op het cholesterolgehalte in het bloed.

Malsovit VezelMuesli bestaat voor minstens 40% uit ongeraffineerde langzame koolhydraten en bevat drie keer zoveel als ‘gewone’ muesli.

Het hoge vezelgehalte zorgt voor een geleidelijke afgifte van glucose aan het bloed, waardoor Malsovit VezelMuesli bijzonder geschikt is voor mensen met diabetes en mensen die gewicht willen verliezen. Dit hoge percentage natuurlijke vezels heeft een positieve invloed op de stoelgang, waar mensen met een verstoorde darmfunctie veel baat bij hebben.

Malsovit VezelMuesli is een puur product, waaraan geen suiker, zout of vet is toegevoegd en bestaat uit haver, gerst, bietvezel, gedroogd fruit en speltzemelen. Eén portie (50 gram) Malsovit VezelMuesli en 200 ml magere yoghurt bevat slechts 221 kcal en kost niet meer dan 60 cent per maaltijd.

Dit is een advertorial van GezondNu.nl van mei 2016

Malsovit Vezel Muesli is verkrijgbaar bij BOUNTIFUL. Klik hier voor een van onze verkooppunten of hier voor onze webshop!