Dadelkoekjes
Dadelkoekjes
Ingrediënten:
125g Bountiful Kokosolie
50g Bountiful Walnoten
250g Bountiful Dadels zonder pit
1 el Bountiful Weide Honing
100g bischuitjes/kaakjes
Bountiful gemalen Kokos
Optioneel: 1 el bruine basterdsuiker
Bereiding:
- Breek de koekjes en snijd de dadels in kleine stukjes.
- Hak de walnoten grof.
- Smelt de olie op laag vuur in een steelpan.
- Voeg de dadels en de honing toe aan de boter en roer gedurende 3 minuten goed door. De dadels worden door de hitte langzaam zacht.
- Haal de pan van het vuur. Voeg de koekjes en de walnoten toe, roer goed door en laat dan even staan.
- Bekleed een bakblik/taartvorm met bakpapier en schenk het mengsel er in.
- Druk het mengsel goed aan. Dit kan met de achterkant van een lepel.
- Zet de vorm nu 2 uur in de koelkast om af te koelen.
- Bestrooi voor het serveren met kokosrasp en snijd in het gewenste formaat.
Eet smakelijk!