Havermout Cranberry Koekjes

Havermout Cranberry Koekjes

 

Ingrediënten:

 

115g Bountiful Cranberries
115g Roomboter
115g Bountiful Kokosbloesem suiker
100g Bloem
115g Bountiful Havervlokken Fijn
1 Ei
1tl Kaneel
25 g Bountiful Wijnsteenbakpoeder
Snufje Zout

 

Bereidingswijze:

 

Verwarm de oven voor op 180°C en leg een stuk bakpapier op de bakplaat.
Snij de boter in blokjes en doe het samen met de suiker in een schaal.
Meng de boter en suiker goed door elkaar met een mixer of met de hand.
Meng er de bloem, het ei, de bakpoeder, de kaneel en het zout erdoorheen.
Mix of kneed het goed door elkaar tot een samenhangend deeg.
Roer de havermout en cranberries er doorheen.
Schep elke keer een eetlepel van het mengsel op de bakplaat.
Zorg dat je voldoende ruimte tussen de koekjes laat, ze rijzen namelijk nog flink.
Bak de koekjes 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Laat ze 5 minuten op de bakplaat liggen en leg ze dan op een rooster om af te koelen.

Ook heel lekker met een mix van rozijnen, cranberries en goji bessen!

De ingrediënten zijn verkrijgbaar in onze webshop of bij onze verkooppunten.

CranberriesKokosbloesemsuiker

HavervlokkenFijnWijnsteen Bakpoeder Bio