Baobab Brownies hmmmm!!

Ingrediënten:

200 g amandelen
125 g cacaonibs
50 g rozijnen
4 eetlepels agave siroop
2 eetlepels baobabpoeder
2 theelepels kaneel
60 ml olijfolie
60 ml water

Minolta DSC

Bron

 
Vermaal de amandelen in een keukenmachine tot amandelmeel. Verwijder ze en vermaal daarna de cacaonibs. Vermaal dan beide met de rozijnen. Voeg cacaopoeder, baobab en kaneel toe en vermaal tot een homogeen geheel. Voeg nu de agavesiroop en olijfolie toe. Het mengsel wordt nu iets plakkeriger, voeg het water langzaam toe tijdens het malen. Het mengsel zou nu in een deeg moeten veranderen.

Neem een vierkant bakblik en vet deze goed in. Leg bakpapier op de bodem. Doe het deeg in het bakblik en duw het goed aan. Laat het in de koelkast opstijven voor tenminste 2 uur. Voor gebruik in rechthoekjes of vierkantjes snijden. Ongeveer twee weken houdbaar in de koelkast in een luchtdicht doosje.